Wat is de Swiss Travel Guide-app?

De Swiss Travel Guide-app dient als digitale reisleider voor toeristen en locals die Zwitserland met het openbaar vervoer willen verkennen. Aan de hand van geïntegreerde kaarten toont de app locatie-afhankelijke highlights die aan de individuele reiscockpit kunnen worden toegevoegd. Inspirerende panoramatreinen, kabelbanen of musea: meer dan 500 Zwitserse hoogtepunten zijn toegankelijk in de Swiss Travel Guide App.

Dankzij de rechtstreekse toegang tot de SBB-dienstregeling en interactieve stationsplattegronden haal je het beste uit je Zwitserse reis en mis je geen enkele highlight.

Swiss Travel Guide-app

Nu downloaden:
- Swiss Travel Guide-app in de App Store
- Swiss Travel Guide-app in de Google Play Store