Is er in de treinen ook wifi?

In Zwitserland bieden de treinen geen gratis wifi – tenzij je natuurlijk zelf een mobiel abonnement hebt van een nationaal telecombedrijf. Het is echter de bedoeling dat het aanbod de komende jaren geleidelijk aan wordt uitgebreid. In de internationale treinen kun je wel naar believen surfen.

Op de stations is het heel anders: verspreid over het land heb je op zo'n 80 SBB-stations gratis toegang tot het internet. Na registratie mag je 60 minuten gratis surfen.