Is er ook een online dienstregeling voor alle treinen?

Ja – en niet alleen voor de trein. Tik in de app van de SBB (Zwitserse spoorwegen) of op sbb.ch de plaats van vertrek of bestemming in (station of adres). De online dienstregeling toont je dan de beste reismogelijkheden en -tijden – ongeacht of je met de trein, bus, boot, tram of kabelbaan reist. De online dienstregeling toont je alle vervoersmiddelen van alle vervoersbedrijven. In Zwitserland zijn alle dienstregelingen optimaal op elkaar afgestemd. Bij je aankomst op het station staat de boot of de bus al op je te wachten.

Online dienstregeling.