Wat zijn de topbezienswaardigheden in de bergen?

Zwitserland heeft 48 bergen die hoger dan 4000 meter zijn. Met kabelbanen of tandradbanen kom je in de gemakkelijk in de buurt van de magische vierduizenders. Volgens de klantenbeoordelingen van TripAdvisor behoren de uitzichtsbergen Pilatus, Titlis en Rigi (Luzern), de Gornergratbahn met uitzicht op de Matterhorn (Zermatt) en de Jungfraujoch (Interlaken) tot de populairste reisbestemmingen in de bergen. Zwitserland Toerisme heeft 186 topbergbezienswaardigheden in de aanbieding.

Link

Topbezienswaardigheden in de bergen