Is er in de buurt van Genève of Zürich een skigebied?

In Zwitserland zijn er 200 skigebieden in prachtige en unieke berglandschappen. Dankzij de goede verbinding met het openbaar vervoer zijn de meeste skigebieden in maximaal 90 minuten bereikbaar.

De wintersportplaatsen-finder van Zwitserland Toerisme geeft op speelse wijze informatie over het beste skigebied voor iedere gast op basis van zijn individuele behoeften.

Het sneeuwbericht Zwitserland geeft je een overzicht van de weers- en sneeuwomstandigheden in de desbetreffende skigebieden. Ook verkrijgbaar als app voor iOS en Android.

Links

Zwitserse winterplaatsen
Sneeuwsportberichten
Snow Report App