Waar koop ik een Swiss Travel Pass, een Swiss Transfer Ticket of een Swiss Family Card?

Je kunt alle Swiss Travel System-tickets (met uitzondering van de Swiss Travel Pass Flex) als e-tickets (print@home) uitprinten of je kunt deze naar je woonadres laten sturen (levering van 3 tot 7 dagen).

Als je de reis vroegtijdig plant, kun je de tickets met een geldig identiteitsbewijs ook op verschillende verkooplocaties in je eigen land kopen.

Alle Swiss Travel System-tickets (met uitzondering van Swiss Transfer Ticket) kun je ook op ieder groot station in Zwitserland (bijv. luchthaven Zürich of Genève) en in de bureaus voor toerisme in Zürich, Bern, Basel, Genève, Luzern krijgen.

Links

Details over de Swiss Travel Pass, Swiss Transfer Ticket en Swiss Family Card
Verkooppunten