Hoe laat gaat mijn trein? Hoe lang duurt de reis naar de plaats van bestemming?

Stap maar in! Nergens is reizen met het openbaar vervoer zo eenvoudig als in Zwitserland. Treinen, bussen, boten en kabelbanen zijn perfect op elkaar afgestemd. Zelfs op 3000 meter hoogte.

Alle vertrek- en reistijden en alle prijzen staan op de website van de SBB (Zwitserse spoorwegen). Bovendien kun je hier lezen waar en wanneer je moet overstappen op een andere trein of een ander vervoermiddel.

Link

Openbaar vervoer in Zwitserland
Zwitserland met trein, bus & boot