Hoe kom ik aan een landkaart van Zwitserland?

Geografische kaarten van Zwitserland of van geselecteerde regio's en steden zijn verkrijgbaar in boekhandels, toeristenshops, op tankstations, postkantoren, stations en luchthavens. Het Bundesamt für Landestopografie heeft de kaart van Zwitserland met interessante functies online geplaatst. Als je een smartphone bij je hebt, raden we je apps als Google Maps aan. Daarmee kun je de kaart van Zwitserland downloaden en deze vervolgens ook offline gebruiken.

Link

Kaart van Zwitzerland