Wat moet ik doen als ik met een internationale trein vanuit het buitenland naar Zwitserland reis? Zijn de Swiss Travel System-tickets in deze treinen geldig?

De Swiss Travel System-tickets zijn alleen op de trajecten van het Swiss Travel System geldig. Voor internationale aansluitingstrajecten moet een apart ticket aangeschaft worden. Via de website van de Zwitserse Bondsspoorwegen zijn aansluitende tickets verkrijgbaar.

Links

http://www.sbb.ch/en/home.html