Wat is het verschil tussen regiopassen en de Swiss Travel Pass?

Regiopassen zijn in tegenstelling tot de Swiss Travel Pass enkel geldig in specifieke regio's. Als je je vakantie in een bepaalde regio doorbrengt en niet heel Zwitserland bezoekt, is een Regiopas het ideale ticket. Hiermee heb je vrij vervoer met de trein, bus en boot, plus kortingen op kabelbanen in de desbetreffende regio.
Met de Swiss Travel Pass mag je daarentegen onbeperkt reizen in heel Zwitserland.

Boek hier je Regiopas:
Regiopas Meer van Genève-Alpen
- Tell-pas – Centraal-Zwitserland
- Regiopas Berner Oberland